Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Παπαδημούλη σε Μπακογιάννη: Αντί για capital controls, έχουμε επιτάχυνση για λύση!

Απάντηση Παπαδημούλη σε Μπακογιάννη: Αντί για capital controls, έχουμε επιτάχυνση για λύση!
«Του Αγ. Πνεύματος σήμερα και αντί για ελέγχους κεφαλαίων στις τράπεζες, όπως κινδυνολόγησε η Μπακογιάννη, έχουμε επιτάχυνση για λύση»
Στην κινδυνολογία της Ντόρας Μπακογιάννη ανταπάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μην ξεχνώντας τις εικασίες της βουλευτή της ΝΔ περί επιβολής κεφαλαιακών περιορισμών κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.
Με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δ. Παπαδημούλης υποστήριξε πως «του Αγ. Πνεύματος σήμερα και αντί για ελέγχους κεφαλαίων στις τράπεζες, όπως κινδυνολόγησε η κ. Μπακογιάννη, έχουμε επιτάχυνση για λύση».
Αξίζει να σημειωθεί πως εντός της προηγούμενης εβδομάδας, η βουλευτής της ΝΔ διέτεινε πως εάν έως την Παρασκευή δεν έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε στην Ελλάδα ότι συνέβη στην Κύπρο.
«Αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control, όπως συνέβη και στην Κύπρο» υπογράμμισε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κα.Μπακογιάννη κάλεσε τον πρωθυπουργό να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή «να την ψηφίσουμε όλοι οι άλλοι» και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με υπηρεσιακή Κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης