Τελευταία Νέα
Οικονομία

Φήμες για ανακοίνωση της συμφωνίας Ελλάδας - δανειστών σήμερα - Διαψεύδουν Έλληνες και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι

Φήμες για ανακοίνωση της συμφωνίας Ελλάδας - δανειστών σήμερα - Διαψεύδουν Έλληνες και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι
Διαψεύδονται οι πληροφορίες για ανακοίνωση της συμφωνίας Ελλάδας - δανειστών σήμερα
Για ανακοίνωση της συμφωνίας Ελλάδας – δανειστών ακόμη και σήμερα κάνουν λόγο πληροφορίες της αγοράς, ωστόσο όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, πηγές των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης διαψεύδουν τις εν λόγω πληροφορίες.
Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας στις Βρυξέλλες φαίνεται ότι προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, με κύκλους προσκείμενους στις συζητήσεις να αναφέρουν χθες ότι σε γενικές γραμμές ο ρυθμός των διαβουλεύσεων επιταχύνεται και η σταδιακή επίτευξη συμφωνίας στο τεχνικό επίπεδο θεωρείται εφικτή.
Κατά πάσα πιθανότητα οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και σήμερα τόσο στο τεχνικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο των επικεφαλής του "Brussels Group".
Επίσης σήμερα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση της Καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel, του προέδρου της Γαλλίας Francois Hollande και του προέδρου της Κομισιόν, Jaen Claude Juncker στο Βερολίνο.
Η Ελλάδα δεν είναι επισήμως στην ατζέντα, αλλά φυσικά θα απασχολήσει την τριμερή συνάντηση των αξιωματούχων της Ευρωζώνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης