Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης (υπ. Οικονομίας): Θα κάνουμε υποχωρήσεις για να καταλήξουμε σε επωφελή συμφωνία

Σταθάκης (υπ. Οικονομίας): Θα κάνουμε υποχωρήσεις για να καταλήξουμε σε επωφελή συμφωνία
Δεν επιβεβαιώθηκαν τα καταστροφολογικά σενάρια της αντιπολίτευσης, τόνισε ο υπουργός κατά τη διάρκεια συζήτησης επερώτησης βουλευτών της Ν.Δ.
Η κυβέρνηση κάνει και θα κάνει υποχωρήσεις για να καταλήξει σε μια επωφελή συμφωνία, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή σχετικά με επερώτηση βουλευτών της Ν.Δ., τονίζοντας παράλληλα ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Επίσης, εκτίμησε ότι έως το τέλος του έτους θα αναστραφεί η οριακή ύφεση, κάτι που δικαιολογείται από την πορεία των δημοσίων εσόδων.
Όσον αφορά τα οδικά έργα, σημείωσε ότι θα ολοκληρωθούν με τις υπάρχουσες συμβάσεις, αλλά με βελτιώσεις που θα γίνουν κοινή συναινέσει μεταξύ κυβέρνησης, παραχωρησιούχων και Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ενώ αναφερόμενος στα περιφερειακά αεροδρόμια τόνισε ότι, παρά τη διαφορετική άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι ο διαγωνισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης, αλλά αναζητούνται τρόποι ώστε, χωρίς να ακυρωθεί ο διαγωνισμός, οι ισχύουσες συμβάσεις να βελτιωθούν αισθητά υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης