Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Η συμφωνία θα υπάρξει ανεξάρτητα από το περιεχόμενο και τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων

Κουβέλης: Η συμφωνία θα υπάρξει ανεξάρτητα από το περιεχόμενο και τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων
«Παραμένω στη συλλογικότητα της ΔΗΜΑΡ, θέλω όμως να υπάρξει ανανέωση, ξεκινώντας αρχικά από τη θέση του προέδρου»
«Εκτιμώ ότι η συμφωνία θα υπάρξει ανεξάρτητα από το περιεχόμενο, τον χρόνο και τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων που περιλαμβάνονται», υποστήριξε σήμερα, Τετάρτη, από το ραδιόφωνο του Alpha, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φώτης Κουβέλης, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να επιμείνει στην μη αποδοχή των μέτρων που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα.
Στη συνέχεια, τόνισε πως «η κυβέρνηση εμφανίζει πλέον δείγματα ρεαλισμού που γίνονται αντιληπτά και αντιστοίχως πρέπει να κινηθούν και οι εταίροι».
Ως προς την συνεργασία μεταξύ της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε ακουστεί προεκλογικά, ο κ. Κουβέλης σχολίασε πως «δεν στάθηκε δυνατή, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να συμμετάσχει στις εκλογές με το δικό του πρόγραμμα», ενώ πρόσθεσε πως «είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία, αλλά δεν προχώρησε εφόσον επέμενε στο πρόγραμμά του».
Ερωτηθείς σχετικά με την επόμενη μέρα του κόμματος, του οποίου είναι επικεφαλής, επεσήμανε ότι παραμένει στη συλλογικότητα της ΔΗΜΑΡ, επιθυμεί όμως «να υπάρξει ανανέωση ξεκινώντας αρχικά από τη θέση του προέδρου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης