Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Ορατή η κυβερνητική ανεπάρκεια - Από ανάπτυξη ξανά η Ελλάδα σε ύφεση

Σαμαράς: Ορατή η κυβερνητική ανεπάρκεια - Από ανάπτυξη ξανά η Ελλάδα σε ύφεση
Στο Ηράκλειο σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς
Για «κυβερνητική ανεπάρκεια, η οποία είναι ορατή όπου και αν γυρίσει κανείς το μάτι του», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου βρίσκεται για την τέταρτη προσυνδιάσκεψη του κόμματος με θέμα «Σταθερότητα + Μεταρρυθμίσεις = Ανάπτυξη - Η Ελλάδα της επόμενης ημέρας».
Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, ο κ. Σαμαράς  αναφέρθηκε στην Επέτειο της Μάχης της Κρήτης και την επίσκεψη του στο νησί, λέγοντας ότι «είναι μια επίσκεψη γεμάτη συμβολισμούς καθώς αυτές τις ημέρες εορτάζεται η Μάχη της Κρήτης».
Τόνισε δε, ότι βρίσκεται εκεί για θέματα που σχετίζονται άμεσα με την Κρήτη καθώς, όπως είπε, «το σημερινό μας θέμα είναι η ανάπτυξη».
Ακόμη, υπενθύμισε τις κινήσεις που είχαν γίνει με την Κίνα για το λιμάνι του Νότου και το αεροδρόμιο Καστελίου, σημειώνοντας πως «βάλαμε μπροστά», καθώς και τις προσπάθειες που είχαν γίνει για να επιλυθεί το πρόβλημα των οδικών αξόνων.
Όπως είπε, «ελπίζω αυτά να προχωρήσουν.
Να μη σταματήσουν λόγω της κυβερνητικής ανεπάρκειας, η οποία είναι ορατή όπου και αν γυρίσει κανείς το μάτι του».
Κάνοντας αναφορά στη ΝΔ, επεσήμανε ότι «είμαστε όλοι εδώ προκειμένου να δώσουμε το μήνυμα μιας ισχυρής Νέας Δημοκρατίας, η οποία προχωράει δυναμικά και ενωμένη».
Για την πορεία των διαπραγματεύσεων σημείωσε πως επί του παρόντος κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη τους, αν δεν υπάρξει συγκεκριμένο κείμενο, αλλά και ότι ελπίδα της ΝΔ είναι, γρήγορα με ένα κείμενο και μία σωστή συμφωνία, η χώρα να μη χάσει την αναπτυξιακή φόρα που είχε.
Χαρακτηριστικά ανέφερε  πως «δυστυχώς εκεί είναι μεγάλο το πρόβλημα.
Βλέπουμε αυτή τη ροπή για ανάπτυξη να μετατρέπεται σε τάση προς ύφεση.
Αυτό θα είναι ότι χειρότερο.
Ιδιαίτερα για περιοχές όπως είναι η Κρήτη, όπου οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι παραπάνω από ορατές».
Σημειώνεται ότι τον Α. Σαμαρά υποδέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Θέμης Τζουλιαδάκης, πολιτευτές, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και τοπικά στελέχη της Ν.Δ.
Η προσυνδιάσκεψη του κόμματος με θέμα «Σταθερότητα + Μεταρρυθμίσεις = Ανάπτυξη - Η Ελλάδα της επόμενης ημέρας» που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης