Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ήσυχος (αναπληρωτής υπ. Άμυνας): Αναγκαίο η ΕΛΒΟ να παραμείνει σε λειτουργία διατηρώντας το δημόσιο χαρακτήρα της

Ήσυχος (αναπληρωτής υπ. Άμυνας): Αναγκαίο η  ΕΛΒΟ να παραμείνει σε λειτουργία διατηρώντας το δημόσιο χαρακτήρα της
Την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κ. Ήσυχος
Την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), επισκέφθηκε στο πλαίσιο της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, σήμερα,  Σάββατο 9 Μαΐου 2015, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.
Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη η βιομηχανία αυτή να παραμείνει σε λειτουργία διατηρώντας το δημόσιο χαρακτήρα της.
Η συγκεκριμένη μονάδα απασχολεί στο σύνολό της 340 εργαζόμενους και βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Τον κ. ΄Ησυχο υποδέχθηκε το σύνολο των εργαζομένων, οι εκπρόσωποι του σωματείου, οι διευθυντές του εργοστασίου και οι βουλευτές της περιοχής της Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμανατίδου και Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Ο ίδιος επισκέφθηκε τους χώρους του εργοστασίου, ιδιοκτησίας του ΥΠΕΘΑ, όπου ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις παραγωγικές τους δυνατότητες και συνομίλησε με εργαζόμενους, οι οποίοι έθεσαν τα ζητήματα που αφορούν τους ίδιους αλλά και τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές της εταιρείας.
Ο κ. Ήσυχος τόνισε ότι το ΥΠΕΘΑ, θα προστατεύσει τα περιουσιακά του στοιχεία από την απαξίωση και τις βλέψεις ιδιωτικών συμφερόντων, επισημαίνοντας πως πρόκειται για τμήμα της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας.
Ανέφερε ακόμα πως βασικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της συγκεκριμένης βιομηχανίας, αλλά και του συνόλου της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης