Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Να στηριχθεί η κυβέρνηση σε ενδεχόμενο συμφωνίας – Νέες αιχμές κατά του Σαμαρά

Μπακογιάννη (ΝΔ): Να στηριχθεί η κυβέρνηση σε ενδεχόμενο συμφωνίας – Νέες αιχμές κατά του Σαμαρά
Η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα για να αναγνώσει τα αίτια της ήττας της τόνισε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί σε ενδεχόμενο συμφωνίας με τους δανειστές διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία άφησε νέες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε πως «η κυβέρνηση αντελήφθη τι σημαίνει να χρεοκοπήσει η χώρα και πήρε την πρέπουσα απόφαση να προχωρήσει σε μια συμφωνία για να αποκατασταθεί σταδιακά η ηρεμία στην χώρα».
«Η νέα διαπραγματευτική ομάδα κάνει επιτέλους σοβαρότερη δουλειά» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, η οποία ερωτηθείσα για το εάν η ΝΔ θα στηρίξει στη Βουλή τη διαφαινόμενη συμφωνία, τόνισε ότι «πρώτα πρέπει να γίνει γνωστό το περιεχόμενό της, να συζητηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και εκεί να ληφθεί η απόφαση».
«Δεν είναι απόφαση που μπορεί να ληφθεί από κανένα μη θεσμικό όργανο, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και μόνον μπορεί να λάβει απόφαση» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.
Κληθείσα να σχολιάσει τα εσωτερικά της ΝΔ, η κα. Μπακογιάννη ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή απέναντι στην ηγεσία του κόμματος.
«Εκατό ημέρες μετά την εκλογική της ήττα η ΝΔ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να αναγνώσει τα αίτια της ήττας.
Η ΝΔ έχει βγάλει τα συμπεράσματα της για το πώς είναι να λαμβάνονται μονοπρόσωπες αποφάσεις» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, η οποία τόνισε: «Αν απομακρυνθεί ο κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας και ομαλοποιηθεί η κατάσταση, τότε θα έρθει η ώρα η ΝΔ να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της».
Όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ, πρέπει να ανοίξουν όλα τα θέματα, και αυτό της ηγεσίας προκειμένου η ΝΔ να ξαναγίνει παράταξη.
Σε αυτό το πλαίσιο η κα.Μπακογιάννη απηύθυνε πρόσκληση στα στελέχη που έχουν αποχωρήσει από το κόμμα είτε γιατί έχουν πάει σε άλλους πολιτικούς χώρους, είτε γιατί απέχουν του πολιτικού γίγνεσθαι να επιστρέψουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης