Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Agricole: Διαπραγματευτικό χαρτί για την Ελλάδα η επιδείνωση της οικονομίας - Ρίχνει τον πήχη για το πλεόνασμα

Credit Agricole: Διαπραγματευτικό χαρτί για την Ελλάδα η επιδείνωση της οικονομίας - Ρίχνει τον πήχη για το πλεόνασμα
Τα μηνύματα που έρχονται τόσο από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων, όσο και από το σκέλος των εσόδων, είναι αρνητικά για την Ελλάδα
Ηχηρό σήμα κινδύνου για τη διαρκή επιδείνωση των συνθηκών της ελληνικής οικονομίας εκπέμπει η Credit Agricole, αποτιμώντας μια προς μια όλες τις δραματικές εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα, υπό το βάρος της αυξημένης αβεβαιότητας.
Οι συνθήκες της ελληνικής οικονομίας επιδεινώνονται διαρκώς, προειδοποιεί ο Frederik Ducrozet, στρατηγικός αναλυτής της Credit Agricole.
Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά, σε νέα έκθεσή του για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τα μηνύματα που έρχονται τόσο από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων, όσο και από το σκέλος των κρατικών εσόδων, είναι αρνητικά για την Ελλάδα.
Ωστόσο ο Frederik Ducrozet παρουσιάζει και μια άλλη, διαφορετική οπτική της τρέχουσας κατάστασης.
Όπως σημειώνει, η επιδείνωση της οικονομίας δύναται να αποτελέσει ισχυρό διαπραγματικό χαρτί για την Αθήνα, αφού μπορεί να ενισχύσει τη διαπραγματευτική ισχύ της κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά τις διαβουλεύσεις για το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος της Ελλάδας, για το 2015 και το 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης