Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιοι για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ οι Θ. Θεοχαρόπουλος και Μ. Γιαννακάκη

tags :
Υποψήφιοι για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ οι Θ. Θεοχαρόπουλος και Μ. Γιαννακάκη
Σε δήλωσή του ο απερχόμενος γεν. γραμματέας του κόμματος αναφέρθηκε στα λάθη στρατηγικής και τακτικής που έγιναν και κόστισαν στο κόμμα
Yποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατικής Αριστεράς κατέθεσαν ο απερχόμενος γραμματέας του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καθώς και η πρώην βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη.
Σε δήλωσή του για τους λόγους που αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, ο κ. Θεοχαρόπουλος σημειώνει:
«Με βάση την πορεία των πολιτικών εξελίξεων αξίζει να ξαναπροσπαθήσουμε! Αξίζει μία ακόμη ευκαιρία στο κόμμα μας! Να γυρίσουμε σελίδα! Να τα αλλάξουμε όλα! Με υπέρβαση της σημερινής κατάστασης!».
Η ΔΗΜΑΡ, επισημαίνει, ως ανανεωτική, μεταρρυθμιστική, οικολογική και ευρωπαϊκή δύναμη της Αριστεράς δεν μπορεί να συμφωνεί με τις απορρυθμίσεις, τις οποίες προώθησε η προηγούμενη κυβέρνηση και με τα αντιμεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στη νέα κυβέρνηση και αναφέρεται στα λάθη στρατηγικής και τακτικής που έγιναν και κόστισαν στο κόμμα.
Παράλληλα, σημειώνει ότι «οι πολιτικές εξελίξεις δείχνουν ότι ο ρόλος της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι σημαντικός στις συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής αβεβαιότητας, αρκεί να κάνουμε το τολμηρό βήμα προς τα μπροστά με βάση τις αρχές της ανανεωτικής Αριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης