Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ήσυχος (αναπληρωτής υπ. Άμυνας): Να μην δοθεί την επόμενη εβδομάδα η δόση προς το ΔΝΤ

Ήσυχος (αναπληρωτής υπ. Άμυνας): Να μην δοθεί την επόμενη εβδομάδα η δόση προς το ΔΝΤ
Μέλημα της κυβέρνησης είναι η καταβολή μισθών και συντάξεων υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας
Την άποψη πως η ελληνική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να πληρώσει τη δόση της επόμενης εβδομάδας προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κ. Ήσυχος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ήσυχος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα της αναφέροντας πως δεν πρέπει να δοθεί την επόμενη εβδομάδα η δόση προς το ΔΝΤ, μια και μέλημα της κυβέρνησης είναι η καταβολή μισθών και συντάξεων.
Κληθείς να απαντήσει στις πληροφορίες που φέρουν το ΔΝΤ να ζητά από τους Ευρωπαίους να προχωρήσουν στη διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά δεν θα αποδεσμεύσει την επόμενη δόση, ο κ. Ήσυχος υποστήριξε πως «δεν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα μεγάλα ζιγκ ζαγκ του ΔΝΤ και της Christine Lagarde (Κριστίν Λαγκάρντ)».
Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, δύσκολα μπορεί κανείς να πάρει σοβαρά προσεγγίσεις που θα ακυρωθούν αύριο από τους ίδιους που σήμερα λένε άλλα.
«Στόχος της κυβέρνησης είναι η απομείωση του χρέους, ώστε να μην αποτελεί το μεγάλο καρκίνωμα για τις επόμενες γενιές» τόνισε ο κ.Ήσυχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης