Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Ξέσπασμα βίας και συγκρούσεις κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, 2 νεκροί και 21 τραυματίες

Ξέσπασμα βίας και συγκρούσεις  κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, 2 νεκροί και 21 τραυματίες
Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν έξω από τις φυλακές
(upd2) Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων προκάλεσαν πανικό και αναστάτωση στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τα αιματηρά επεισόδια.
Δύο είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί, πακιστανικής καταγωγής, από τις βίαιες συμπλοκές σώμα με σώμα που διαδραματίστηκαν στα κελιά και τους διαδρόμους των φυλακών λίγο μετά τις 8μμ και πριν προλάβουν να κλείσουν οι πόρτες των κελιών.
Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν στην Γ' πτέρυγα μεταξύ αλβανών, αράβων και πακιστανών κρατουμένων όπου περισσότερα από 20 άτομα φέρονται να έχουν τραυματιστεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία άτομα, που κρίθηκαν πιο βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Νίκαιας ενώ αρκετοί μεταφέρονται στο Τζάνειο αλλά και σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Παρότι, τα αίτια της συμπλοκής παραμένουν αδιευκρίνιστα, στα επεισόδια χρησιμοποιήθηκαν λοστοί, σίδερα και αυτοσχέδια μαχαίρια.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Συγκρούσεις μεταξύ των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες είναι δύσκολο ακόμη να επιβεβαιωθούν, κάνουν λόγω για 2 νεκρούς και τουλάχιστον 20 τραυματίες.
Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν στην Γ' πτέρυγα μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων.
Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα, έξω από τις φυλακές ενω τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είναι έτοιμα να παραλάβουν τραυματίες.

(Πρώτη ενημέρωση 21:17, Κυριακή 3 Μαίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης