Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΣτΕ: Την Τετάρτη 6 Μαΐου η συζήτηση για την αίτηση ακυρώσεως της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά

ΣτΕ: Την Τετάρτη 6 Μαΐου η συζήτηση για την αίτηση ακυρώσεως της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά
Έχουν υποβληθεί καταγγελίες
Για την αίτηση ακυρώσεως της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά, που έχει ασκήσει το Ινστιτούτο Καταναλωτών Πειραιά - Άμυνα Κατά Του Τραμ και πολίτες της περιοχής, θα αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας την Τετάρτη 6 Μαΐου.
Στο μεταξύ, έχουν υποβληθεί καταγγελίες για τα νομικά και τεχνικά προβλήματα του έργου στα αρμόδια υπουργεία, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας για να διενεργήσει πραγματογνωμοσύνες στα προβληματικά μέρη του, στην Περιφέρεια Αττικής, στην Εισαγγελία Πειραιά.
Παράλληλα, ολοκληρώνεται αντίστοιχη αναφορά στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ενέκριναν την χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ, ενώ συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών κατά του έργου και σχεδιάζονται κινητοποιήσεις.
Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση του ΙΝΚΑ Πειραιά - Άμυνα Κατά Του Τραμ, σύμφωνα με την οποία, πρόσφατα έγινε στο Δημαρχείο Πειραιά συνάντηση της επιτροπής φορέων και κατοίκων του Πειραιά που αμύνονται κατά της επιβολής του Τραμ-Τρένου με το δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη.
Μάλιστα, ζητήθηκε από τον κ. Μώραλη να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο για να θέσει σε νέα ψηφοφορία την διακοπή του έργου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης