Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Πιστοποίηση για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης πελατών

tags :
Intralot: Πιστοποίηση για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης πελατών
H πιστοποίηση καλύπτει την πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης: ανάλυση, σχεδιασμό, καθώς και παρακολούθηση και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες υλοποίησης του κάθε έργου που αναλαμβάνει η εταιρεία
Τον πρώτο προμηθευτή στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών που έλαβε την πιστοποίηση ISO 29990:2010 αποτελεί η Intralot, για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχονται στους πελάτες της από το «Learning Center», το τμήμα Εκπαίδευσης της εταιρείας.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτή η μοναδική στην αγορά πιστοποίηση καλύπτει την πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης: ανάλυση, σχεδιασμό, καθώς και παρακολούθηση και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες υλοποίησης του κάθε έργου που αναλαμβάνει η εταιρεία.
«Η Intralot αναγνώρισε από νωρίς τη σημασία της γνώσης για την επιτυχία μιας Λοταρίας και θεωρεί την εκπαίδευση των πελατών της μία βασική πτυχή για την υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φαρρής, Intralot Group Chief Technology Officer.
«Σε συνέχεια των πιστοποιήσεων που έχει λάβει η εταιρεία, οι οποίες καλύπτουν κάθε στάδιο της υλοποίησης των έργων μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη, η Intralot συνεχίζει με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των προγραμμάτων της.
»Προς αυτό το σκοπό, η Intralot έχει την τιμή να είναι ο πρώτος προμηθευτής στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών που λαμβάνει την πιστοποίηση ISO 29990:2010, το διεθνές πρότυπο για τη μη τυπική εκπαίδευση», επισημαίνει
Το Learning Center της Intralot στελεχώνεται από επαγγελματίες του κλάδου της εκπαίδευσης με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.
Λειτουργεί με στόχο να παρέχει στους πελάτες της διεθνώς υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης.
Το ISO 29990:2010 είναι ένα πρότυπο που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην παγκόσμια αγορά.
Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον έγκυρο οργανισμό πιστοποίησης TUV Hellas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης