Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης: Η κυβέρνηση δεν θα γίνει παρένθεση - Ο Βαρουφάκης κάνει άριστα την δουλειά του

Βούτσης: Η κυβέρνηση δεν θα γίνει παρένθεση - Ο Βαρουφάκης κάνει άριστα την δουλειά του
Επίθεση Βούτση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Αυστηρό μήνυμα προς την αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση δεν θα γίνει παρένθεση απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ειδικότερα ο κ. Βούτσης κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι προσπαθούν να υποσκάψουν και να αποδομήσουν πρόσωπα, εκφράζοντας, παράλληλα, τη στήριξή του στον Γιάνη Βαρουφάκη.
«Παρένθεση δεν θα γίνει η κυβέρνηση. Παλεύετε ακόμη για την παρένθεση και την εξυπηρέτησης αυτής της στρατηγικής μαζί με τους πυλώνες της διαπλοκής.
Υπάρχει όμως κι άλλο τρίτο στάδιο, διότι έχετε αρχίσει και ψυλλιάζεστε ότι ο λαός θα μας στηρίξει.
Τι κάνετε λοιπόν; Προσπαθείτε να υποσκάψετε και να αποδομήσετε πρόσωπα» ανέφερε και με αιχμή τις αναφορές του κ. Βενιζέλου στον υπουργό Οικονομικών ο κ. Βούτσης.
Ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως ο κ. Βαρουφάκης κάνει και έκανε άριστα την δουλειά του «και η στήριξή μας είναι ολόπλευρη από όλη την κυβέρνηση σε όλο του το έργο».
«Ο λαός θα μας στηρίξει -με όλα τα στριμώγματα, με κάποιες πιθανές υπαναχωρήσεις αλλά με καθαρό σχέδιο- για προοπτική και ριζοσπαστικές τομές» διεμήνυσε.
Ο κ. Βούτσης, ο οποίος διαδέχθηκε τον κ. Βενιζέλο στο βήμα της Βουλής, είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως το άλλο στάδιο «αυτής της απέλπιδας επίθεσης που κάνουν οι φίλοι σας στο εξωτερικό κι εσείς μέσα από την συγκλονιστική πίεση, την ασφυξία και τα αδιέξοδο» είναι να «κιοτέψει» η κυβέρνηση και να συνεχίσει την ίδια πολιτική.
«Έχετε υποτιμήσει καταστάσεις.
Είτε θα αρθείτε στο ύψος σας και να κάνουμε δημοκρατική σύγκρουση, αλλά ότι είμαστε από διαφορετικές όχθες, ή όσο θα ζείτε με την φαντασίωση ότι θα υποχωρήσουμε από τις κόκκινες γραμμές και θα υπογράψουμε μνημόνια είστε γελασμένοι» ξεκαθάρισε.
«Το δικό μας σχέδιο είναι σαφές.
Δεν μας ενδιαφέρει το μεροδούλι μεροφάι.
Μισθοί και συντάξεις δεν αρκούν για να την οικονομία αυτής της χώρας, για να κινήσει πιο μπροστά.
Εμείς βλέπουμε πιο μπροστά.
Μας ενδιαφέρει να πάμε σε σειρά συμφωνιών, διότι το σχέδιό μας είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης