Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ταφύλης (γ.γ. του ΥΠΕΘΑ) : Η επίθεση στο πρόσωπό μου εντάσσεται σ΄ ένα πόλεμο υπονόμευσης και φθοράς της κυβέρνησης

Ταφύλης (γ.γ. του ΥΠΕΘΑ) : Η επίθεση στο πρόσωπό μου εντάσσεται σ΄ ένα πόλεμο υπονόμευσης και φθοράς της κυβέρνησης
O γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, Γ. Ταφύλλης, προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη
«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με σύστημα που παρέλαβε η Πολεμική Αεροπορία, που κατά το δημοσίευμα τη ζημίωσε, ούτε με την όποια εταιρεία το υλοποίησε», αναφέρει ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης σε γραπτή του ανακοίνωση.
Ο ίδιος, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που τον συνδέει με τη Lockheed Martin χαρακτηρίζοντάς τον «υπεργολάβο» της σε πρόγραμμα αντισταθμιστικών ωφελημάτων, κάνει λόγο για «σωρεία ανακριβειών και χαλκευμένων στοιχείων», ενώ προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Ειδικότερα, ο κ. Ταφύλης αναφέρει ότι «δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» επιχειρεί με σωρεία ανακριβειών και χαλκευμένων στοιχείων να με εμφανίσει ως άνθρωπο των εξοπλιστικών προγραμμάτων με διασυνδέσεις και επιρροές που λίγο ως πολύ καλύπτουν ολόκληρη την υφήλιο.
Τους απαντώ ευθέως ότι έχουν ξεπεράσει κάθε αθλιότητα και ότι η συνέχεια θα δοθεί στη δικαιοσύνη.
Σε ότι με αφορά: Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με σύστημα που παρέλαβε η Πολεμική Αεροπορία, που κατά το δημοσίευμα τη ζημίωσε, ούτε με την όποια εταιρεία το υλοποίησε.
Απασχολήθηκα για δύο χρόνια περίπου στην εταιρεία Ελληνικά Λειτουργικά Συστήματα Α.Ε ως project manager για την ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος με τελικό αποδέκτη την Αεροπορία.
Η σύμβαση αυτή ακυρώθηκε το 2006 από την οφειλέτρια εταιρεία (LM) και ανατέθηκε σε τρίτη.
Μετά την αποστρατεία μου εργάστηκα για τρία χρόνια ως σύμβουλος πληροφορικής στο στρατηγείο Νοτιοκεντρικής Ευρώπης και όχι σε εξοπλιστικά προγράμματα όπως διατείνεται το δημοσίευμα.
Σε ότι αφορά την καταγγελία στη Δικαιοσύνη που εμπλέκει το πρόσωπό μου, την οποία θα συνδράμω ευχαρίστως όποτε κληθώ, το δημοσίευμα παρέλειψε επιμελώς να αναφερθεί σε γνωστά στοιχεία που θα βοηθούσαν να γίνει αντιληπτό το ποιός τελικά καταγγέλλει και τι.
Κατά το δημοσίευμα, η καταγγελία έγινε από τον κ. Νταβρή, απόστρατο της ΠΑ, πρώην βουλευτή και αποστάτη των ΑΝΕΛ, ο οποίος έγινε γνωστός περιφέροντας σενάρια συνομωσίας σε μεταμεσονύκτιες εκπομπές τα οποία δικαστικά συμβούλια και άλλα θεσμικά όργανα έκριναν ως παντελώς ανυπόστατα.
Για την δραστηριότητα αυτή του κ. Νταβρή υπάρχει ενημερωτικό καταπέλτης προς Υπουργό Άμυνας.
Τον κ. Νταβρή επικαλέστηκε ο κ. Βενιζέλος στη Βουλή όταν έκανε την υποτιθέμενη αποκάλυψη εις βάρος μου.
Ο ίδιος, αφού ψήφισε ΝΑΙ για τον υποψήφιο ΠτΔ στην προηγούμενη βουλή, βρήκε θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Άρτα».
Ακόμη, αναφέρει ότι «η  όλη επίθεση στο πρόσωπό μου εντάσσεται σ΄ ένα πόλεμο υπονόμευσης και φθοράς της κυβέρνησης που εκπορεύεται από συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία υπηρετούν συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης που χρησιμοποιούν τις "μονταζιέρες" τους σε ρόλο πολιορκητικού κριού.
Τους πληροφορούμε πως λάθος πόρτα χτύπησαν.
 Επίσης, να ξέρουν πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης