Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

NYT: Η Ελλάδα ξεμένει από ρευστό την Παρασκευή - Τι υποδηλώνει η συνάντηση Βαρουφάκη - Buchheit

NYT: Η Ελλάδα ξεμένει από ρευστό την Παρασκευή - Τι υποδηλώνει η συνάντηση Βαρουφάκη - Buchheit
Το δημοσίευμα αναφέρεται στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον Lee C. Buchheit, τον νομικό σύμβουλο που χειρίστηκε την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2012
Μέχρι την Παρασκευή επαρκεί η ρευστότητα της ελληνικής κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times το οποίο επικαλείται δηλώσεις αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομικών.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον Lee C. Buchheit, τον νομικό σύμβουλο που χειρίστηκε την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2012.
Όπως τονίζεται, η συνάντηση δεν συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας αλλά κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.
«Την ώρα που η Ελλάδα πασχίζει να βρει λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η συνάντηση υποδηλώνει ότι η Αθήνα διατηρεί ακόμα ελπίδες για αναδιάρθρωση του χρέους της που αγγίζει τα 303 δισεκατομμύρια ευρώ», σύμφωνα με το άρθρο του Landon Thomas Jr.
«Το γεγονός ότι ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να διερευνά τις πιθανότητες για αναδιάρθρωση, υποδηλώνει πόσο κοντά βρίσκεται η Ελλάδα στην χρεοκοπία λόγω του βαρύτατου χρέους των δισεκατομμυρίων ευρών που πρέπει να καταβάλει τις επόμενες εβδομάδες», σύμφωνα με του NYT.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης