Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης: Η κυβέρνηση θα επανακτήσει την αξιοπρέπεια της και θα πάψει να υποχωρεί στις πιέσεις των ξένων

Βούτσης: Η κυβέρνηση θα επανακτήσει την αξιοπρέπεια της και θα πάψει να υποχωρεί στις πιέσεις των ξένων
Για εμφυλιοπολεμική ρητορική κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία
Επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης, κατηγορώντας τα ότι πιέζουν την κυβέρνηση να υποχωρήσει στις εντολές των δανειστών.
«Πείτε μας ευθέως τι πρέπει να κάνουμε. Ποιό κόμμα από εδώ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εισηγείται να υποχωρήσουμε στις υποταγές του κ. Σόιμπλε και των λοιπών δανειστών» τόνισε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα επανακτήσει την αξιοπρέπεια της και θα πάψει να υποχωρεί στις πιέσεις των ξένων.
Παράλληλα κάλεσε τη ΝΔ να εγκαταλείψει την εμφυλιοπολεμική ρητορική: «Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας εχθροί ή θύματα» ειπε και πρόσθεσε: «Φύγετε από αυτή τη νοοτροπία, είναι απαράδεκτοι συμψηφισμοί.
Η εθνική συμφιλίωση επιτεύχθηκε από πολιτικές συναινέσεις και κοινωνικούς αγώνες. Αυτό δεν μπορεί να αναστραφεί».
Αναφορικά με το μεταναστευτικό υπερασπίστηκε την αρμόδια υπουργό Τασία Χριστοδουλοπούλου αναφέροντας «να τιμήσω την υπουργό Μετανάστευσης γιατί αν κάτι πετύχαμε είναι ότι τα παπαγαλάκια και άλλοι δεν μιλάνε πλέον για λαθρομετανάστες αλλά για πρόσφυγες. Τεράστια επιτυχία».
«Χτύπα ξύλο αν είχε πέσει αεροπλάνο με 400 Δυτικούς θα ήταν μονοθεματικό θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Ομως, για τους 400 μετανάστες που πνίγηκαν δεν ασχολήθηκε κανείς…» είπε ενώ επέστρεψε την κριτική περί «ανοικτών συνόρων» αναφέροντας: «Άλλοι άνοιξαν τα σύνορα για να φύγουν 400.000 Έλληνες στην κρίση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης