Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μνημείο ανεπάρκειας και βλακείας οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μνημείο ανεπάρκειας και βλακείας οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
«Αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου»
«Οι χτεσινές ανακοινώσεις για το μεταναστευτικό είναι μνημείο ανεπάρκειας και βλακείας», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha 989, ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Ειδικότερα, σχολίασε ότι «με την πολιτική που ανακοίνωσε η κυβέρνηση θα έχουμε πάνω από 250 χιλ. μετανάστες φέτος», ενώ ανέφερε ακόμα πως «πριν την κυβέρνηση Σαμαρά για να πάρεις άσυλο ήθελες 4 χρόνια και, μετά έπαιρνες σε 1 χρόνο αν ήσουν πρόσφυγας», αναφερόμενος την πολιτική που άσκησε η ΝΔ όντας κυβέρνηση.
Ωστόσο, τόνισε εν είδει ειρωνείας ότι «δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος και προεκλογικά έλεγε ότι είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων»
Ως προς την πορεία των διαπραγματεύσεων, διεμήνυσε ότι «στις 24 Απριλίου αποκλείεται να βρεθεί λύση» και ότι μια πιθανή μελλοντική λύση θα κριθεί από το αν ο Τσίπρας βάλει μυαλό.
«Αυτά που έχουν στείλει για μεταρρυθμίσεις είναι για να κοροϊδέψουν τους ξένους, όμως οι ξένοι δεν κοροϊδεύονται», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ κατέληξε υποστηρίζοντας ότι «η Ευρώπη θέλει να μας βοηθήσει πολύ, όπως το χειρίζεται όμως η κυβέρνηση δεν τους το επιτρέπει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης