Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Οι μετανάστες δεν λιάζονται, αλλά πεινάνε, κρυώνουν και φοβούνται

ΠΑΣΟΚ: Οι μετανάστες δεν λιάζονται, αλλά πεινάνε, κρυώνουν και φοβούνται
Με εντυπωσιακή αναλγησία εκφράστηκε η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κα. Χριστοδουλοπούλου, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ
Ανακοίνωση για το μεταναστευτικό ζήτημα εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτική, κα. Χριστοδουλοπούλου, την οποία κατηγόρησε για «αριστερή αναλγησία».
Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι, «οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν “λιάζονται στις πλατείες”, όπως είπε με εντυπωσιακή «αριστερή» αναλγησία η Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κα. Χριστοδουλοπούλου, αλλά πεινάνε, κρυώνουν και φοβούνται».
Προσθέτει, ακόμα, ότι «η λύση δεν είναι η επιστροφή στο «μοντέλο διαχείρισης» του 2004-2009 σύμφωνα με το οποίο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες εγκαταλείπονταν από το κράτος στις πλατείες – διαφορετική πλατεία για κάθε εθνικότητα- μετατρεπόμενοι σε θύματα για κάθε κακοποιό στοιχείο και δημιουργώντας από την άλλη τεράστιο ζήτημα κοινωνικής συνοχής και ειρήνης» και προτείνει την άμεση εφαρμογή του νόμου 3907/2011.
Τέλος, καταλήγει σχολιάζοντας, «αναλογίζεται η κυβέρνηση την επιρροή που άσκησαν στην αύξηση του κύματος μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο οι δημόσιες διαφωνίες των υπουργών της, οι απροετοίμαστες κινήσεις της και οι δήθεν απειλές κορυφαίων στελεχών της προς την Ευρώπη ότι θα την «γεμίσουν» με μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης