Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (υπ. Εσωτερικών): Κανονικά η καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ – Θα υπάρξει καλή συμφωνία

Βούτσης (υπ. Εσωτερικών): Κανονικά η καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ – Θα υπάρξει καλή συμφωνία
Δεν μετακινείται προς το παρόν στο υπ. Δικαιοσύνης το χαρτοφυλάκιο του υπ. Προστασίας του Πολίτη
Διαβεβαιώσεις ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταβάλλει κανονικά αύριο Μεγάλη Πέμπτη τη δόση της προς το ΔΝΤ παρείχε ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης.
Παράλληλα ο κ.Βούτσης εκτίμησε ότι θα υπάρξει μια καλή συμφωνία με τους εταίρους.
«Έχουμε κάνει βήματα.
Πριν από κάθε συμφωνία γίνονται οι πιο σκληρές διαπραγματεύσεις.
Κάθε εβδομάδα βλέπουμε τι θα γίνει τον επόμενο μήνα» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Βούτσης, ο οποίος υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της από τον περασμένο Αύγουστο χωρίς να παίρνει ούτε ένα ευρώ.
Παράλληλα ο υπ. Εσωτερικών υποστήριξε πως προς το παρόν, δεν μετακινείται στο υπουργείο Δικαιοσύνης το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες.
Ο κ.Βούτσης υποστήριξε πως οι σχέσεις του με τον Γ. Πανούση είναι άριστες και πως το οργανόγραμμα του υπουργείου παραμένει ως έχει.
«Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα γίνουν αλλαγές στα υπουργεία» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος αναφερόμενος στις δηλώσεις Καμμένου για τους τζιχανιστές, τόνισε ότι αυτές δεν αποτελούν κεντρική πολιτική της κυβέρνησης.
Μεταξύ άλλων ο υπουργός ανέφερε πως θα προχωρήσουν οι προσλήψεις στο Δημόσιο και πως οι δήμοι θα πρέπει να επανασυστήσουν τη Δημοτική Αστυνομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης