Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αδιέξοδο με ορόσημο τον Ιούνιο βλέπουν στη ΝΔ - Προβλέπουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Αδιέξοδο με ορόσημο τον Ιούνιο βλέπουν στη ΝΔ - Προβλέπουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις
Προσπάθεια για ανάκαμψη της ΝΔ κατανάλλει ο Α. Σαμαράς
Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για τη ΝΔ και να εκμεταλλευθεί τα πολλαπλά λάθη της κυβέρνησης θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς, ευελπιστώντας σε σταδιακή ανάκαμψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με το Βήμα, ο πρόεδρος της ΝΔ εκτιμώντας ότι θα αρχίσει πολύ σύντομα η δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης και οι πολίτες θα δουν τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής της, θα επιδιώξει να πείσει την κοινωνία πως η Κεντροδεξιά αποτελεί τη μόνη σταθερά στον τόπο.
Μετά από δυόμισι μήνες «κρίσης προσανατολισμού» στη ΝΔ, όλα δείχνουν να αρχίζουν από μηδενική βάση για τη σημερινή ηγεσία, η οποία προβλέπει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς θέτει ορόσημο τον Ιούνιο και εκτιμά ότι δύσκολα η κυβέρνηση θα περάσει τον κάβο του καλοκαιριού.
Αρα, εκείνη την περίοδο αναμένουν εξελίξεις στη ΝΔ και ως εκ τούτου στην πρώτη γραμμή, όπως έχει αποφασίσει, παραμένει ο ίδιος ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μόνο που πολλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ θέλουν μια πιο μαχητική, αξιόπιστη και με προτάσεις αντιπολίτευση και όπως διευκρινίζουν «δεν πρέπει να δοθεί η αίσθηση τους πολίτες ότι είμαστε λιπόψυχοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης