Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η Εξεταστική – Θα προκαλέσει μόνον ένταση

Μπακογιάννη (ΝΔ): Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η Εξεταστική – Θα προκαλέσει μόνον ένταση
«O κ. Τσίπρας θα υποστηρίξει την πρότασή μου για Επιτροπή σοφών οικονομολόγων διεθνούς κύρους»
«Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η εξεταστική για τα μνημόνια, καθώς δεν θα αποφέρει τίποτα πέραν μιας έντασης», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση της για συγκρότηση Επιτροπής διεθνώς αναγνωρισμένων οικονομολόγων, με αντικείμενο τη μελέτη των αδυναμιών των οικονομικών πολιτικών της τελευταίας πενταετίας.
«Η επιτροπή αυτή θα μελετήσει τι πήγε λάθος την τελευταία πενταετία», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως θα μελετήσει «ποιές μνημονιακές πολιτικές απέτυχαν, ώστε να βγει ένα αντικειμενικό πόρισμα».
Τόνισε ότι «το πόρισμα της μελέτης αυτής θα είναι στα χέρια οποιασδήποτε ελληνικής κυβέρνησης ως διαπραγματευτικό όπλο»,
Η κ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε σίγουρη ότι «ο κ. Τσίπρας θα υποστηρίξει την πρότασή μου για Επιτροπή σοφών οικονομολόγων διεθνούς κύρους», ενώ σχολίασε πως και ο κ. Θεοδωράκης έχει τοποθετηθεί θετικά στην πρόταση για που κατέθεσε.
Τέλος, έκανε ένα μικρό σχόλιο και για το άρθρο του κ. Πανούση, αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εκτιμώντας ότι πρόκειται για μια «κραυγή αγωνίας του κ. Πανούση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να εξηγήσει ότι η ανομία δεν είναι αριστερή λογική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης