Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο Σαμαράς για την υπόθεση Παπασταύρου - Τα ψέμματα τελείωσαν

ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο Σαμαράς για την υπόθεση Παπασταύρου - Τα ψέμματα τελείωσαν
Με αφορμή αποκαλυπτικό δημοσίευμα της La Stampa
Επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa, που αποκαλύπτει ότι ο στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου βρισκόταν στη λίστα Λαγκάρντ.
Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ «ακόμα και τώρα που ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου γίνεται θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ (με τελευταίο δημοσίευμα αυτό στην Ιταλική La Stampa) για τη συμμετοχή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, η ΝΔ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα».
Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Παπασταύρου είναι τελικά ο πληρεξούσιος του υπό διερεύνηση λογαριασμού και ότι υπήρξε παρέμβαση για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, αφήνοντας παντελώς έκθετους τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Σαμαρά .
«Όταν μια κυβέρνηση όπως αυτή του κ. Σαμαρά είχε υπουργό τον κ. Χαρδούβελη και στέλεχός της τον κ. Παπασταύρου πώς είναι δυνατό να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά» διερωτάται η Κουμουνδούρου.
«Τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος πλήρους ασυλίας όπου οι ισχυροί μένουν ατιμώρητοι και οι φτωχοί πληρώνουν το μάρμαρο» καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης