Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλτάκος: Aπαιτείται εθνική ομοψυχία - Η Ν.Δ. να στηρίξει την κυβέρνηση

Μπαλτάκος: Aπαιτείται εθνική ομοψυχία - Η Ν.Δ. να στηρίξει την κυβέρνηση
Χάσαμε την ψυχή μας εξαιτίας του μνημονίου και χάσαμε τις εκλογές, τόνισε
Να στηρίξει την κυβέρνηση και να σταματήσει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τη Νέα Δημοκρατία το πρώην στέλεχος του κόμματος, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος τονίζει σε δηλώσεις του ότι απαιτείται εθνική ομοψυχία.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα τόνισε ότι «απαιτείται εθνική ομοψυχία στη δεδομένη χρονική στιγμή και στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζοντας ότι η Ν.Δ. πρέπει «να κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, χαρακτήρισε σόφισμα τη δικαιολογία ότι η ήττα στις εκλογές ήταν αποτέλεσμα του ότι «ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά», σημειώνοντας ότι «η Ν.Δ. δεν ηττήθηκε επειδή χάσαμε το κέντρο κι αυτές είναι -μην τις χαρακτηρίσω- θεωρίες.
»Χάσαμε τις εκλογές επειδή ήμασταν πολύ μνημονιακοί, χάσαμε την ψυχή μας εξαιτίας του μνημονίου και χάσαμε τις εκλογές».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «συτοί οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, δεν τους ψήφισαν επειδή ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά», αλλά «γιατί κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, λόγω του μνημονίου».
Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό με τους ΟΥΚάδες κατά τη διάρκεια της παρέλασης σημείωσε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε μια μέρα στη μονάδα, να καθίσουν από το πρωί ως το βράδυ, να κλαίνε με λυγμούς το βράδυ με αυτά πού θα έχουν δει, να έχουν γίνει άσπροι σαν το χαρτί Α4 και μετά να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά αυτά».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης