Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλής (δήμαρχος Τρίπολης): Σε λίγες ημέρες θα καθαρίσει η πόλη από τα απορρίμματα

Παυλής (δήμαρχος Τρίπολης): Σε λίγες ημέρες θα καθαρίσει η πόλη από τα απορρίμματα
Απομακρύνονται τα σκουπίδια από τους δρόμους της Τρίπολης
Σε λίγες ημέρες θα καθαρίσει η πόλη από τα συσσωρευμένα για μήνες απορρίμματα, όπως εκτίμησε ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, σχολιάζοντας την απομάκρυνση των σκουπιδιών από τους δρόμους της Τρίπολης που πλέον ξεκίνησε.
Η εναπόθεση των σκουπιδιών γίνεται στον χώρο που μισθώθηκε από τον δήμο στη θέση Άγιος Βλάσης.
Σε έκτακτη συνέντευξή του, ο  δήμαρχος Τρίπολης, Δ. Παυλής, σημείωσε ότι εξελίσσεται ομαλά σήμερα η διαδικασία απομάκρυνσης των σκουπιδιών, ζήτησε υπομονή κι ανοχή λίγων ημερών από τους κατοίκους, ενώ για τις αντιδράσεις των κατοίκων για το σημείο εναπόθεσης, τόνισε πως ανησυχούν διότι λανθασμένα νομίζουν πως θα δημιουργηθεί εκεί μια χωματερή τύπου Αγίας Τριάδας.
Μάλιστα, για τις αιτιάσεις κάποιων ότι από την εναπόθεση των σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση θα μολυνθεί πηγή ύδρευσης, ανέφερε πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα γιατί η πηγή βρίσκεται πολύ μακριά.
Κατά τον ίδιο, μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον δημοτικό χώρο διαχείρισης απορριμμάτων, που ετοιμάζεται στο Μεγαβούνι και θα πάει για έγκριση στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης