Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Μίχαλου: Η ΝΔ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση - Η πραγματική οικονομία είναι πέρα από κόμματα

Παρέμβαση Μίχαλου: Η ΝΔ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση - Η πραγματική οικονομία είναι πέρα από κόμματα
Μήνυμα του κ. Μίχαλου προς τον Σαμαρά
Η οικονομική πορεία της χώρας τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.
Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος σημείωσε ότι συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά, το θέμα ρευστότητας και όλα τα άλλα θέματα που αφορούν τη φορολογία των επιχειρήσεων.
Για το θέμα της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από τις τράπεζες ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είπε «είναι γνωστό ότι η στρόφιγγα των τραπεζών είναι κλειστή και ακριβώς σε αυτό πρέπει να βρεθεί μια άμεση λύση.
Διότι και με το πρώτο νομοσχέδιο που είδαμε αναφέρομαι στην επιβολή 26% από μια σειρά χωρών που γίνονται εμπορικές συναλλαγές μεταξύ της χώρας μας και αυτών των χωρών».
«Η πραγματική οικονομία είναι πέρα από χρώματα και κόμματα» υποστήριξε ο κ. Κορκίδης, προσθέτοντας ότι «ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση», ώστε να υπερβεί την απραξία, την αδράνεια και τη στασιμότητα.
«Κανένας δεν είναι δεδομένος» απάντησε ο κ. Σαμαράς στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, αλλά θα το κάνω όπου μπορώ δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θέτοντας σε προτεραιότητα την πατρίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης