Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Merkel - Σαμαρά την Πέμπτη – Στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Συνάντηση Merkel - Σαμαρά την Πέμπτη – Στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει επαφές και με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Juncker και με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, M. Rajoy
Λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη συνάντηση Merkel – Τσίπρα στο Βερολίνο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα έχει και αυτός συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Σαμαράς θα συναντήσει την καγκελάριο Merkel μεθαύριο Πέμπτη  19 Μαρτίου στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που γίνεται στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται αποφασισμένος να επισημάνει στην κα. Merkel την ανάγκη να επιτευχθεί και να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία των εταίρων με την Ελλάδα, έτσι ώστε να μην παραταθεί άλλο η αβεβαιότητα που κυριαρχεί τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και στην Ευρωζώνη συνολικά.
Σημειώνεται πως Σαμαράς και Merkel δεν είχαν συναντηθεί στην τελευταία Σύνοδο του ΕΛΚ καθώς η καγκελάριος βρισκόταν στη Λευκορωσία στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την ουκρανική κρίση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ.Σαμαράς θα έχει επίσης επαφές με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker και με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Mariano Rajoy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης