Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Telegraph: Η Ευρωζώνη ετοιμάζεται να απορρίψει τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις, ως μη επαρκείς

Telegraph: Η Ευρωζώνη ετοιμάζεται να απορρίψει τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις, ως μη επαρκείς
Δεν είναι αρκετές για να υπάρξει η αναγκαία εκταμίευση ζωτικών για την Αθήνα κεφαλαίων
Στο γεγονός ότι το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που έχει καταθέσει η Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ανεπαρκές από τους ευρωπαίους πιστωτές της χώρας εστιάζει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, σημειώνοντας ότι δεν είναι αρκετό προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη εκταμίευση ζωτικών για την Αθήνα κεφαλαίων.
Ήδη πριν από τη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, ο πρόεδρός του Jeroen Dijsselbloem τόνισε ότι το πρόγραμμα έξι σημείων, που υπεβλήθη την Παρασκευή από την ελληνική κυβέρνηση, είναι πολύ μακριά από την ολοκλήρωσή του.
Στο άρθρο τονίζεται ότι η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη αυτή την εβδομάδα με μια ακόμη κρίσιμη προθεσμία, καθώς την Παρασκευή θα πρέπει να αποπληρώσει στο ΔΝΤ ποσό 350 εκατ. ευρώ, εν μέσω ενός επιδεινούμενου κλίματος όσον αφορά τα φορολογικά έσοδα και της φυγής κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες.
Παράλληλα, τονίζεται ότι οι εντάσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της ανέβηκαν στα ύψη κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης