Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ένα συνέδριο - Επιμένει στη διεξαγωγή του

Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ένα συνέδριο - Επιμένει στη διεξαγωγή του
Αν ένα συνέδριο της ΝΔ φτάσει στο σημείο να θεωρήσει ότι χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας θα το έχει αντιληφθεί ο πρόεδρος πολύ νωρίτερα
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ένα συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, διαμηνύει η βουλευτής του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, σε δήλωσή της, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
«Ο Σαμαράς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ένα συνέδριο.
Αν ένα συνέδριο της ΝΔ φτάσει στο σημείο να θεωρήσει ότι χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας θα το έχει αντιληφθεί ο πρόεδρος πολύ νωρίτερα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντ. Μπακογιάννη.
«Ο εσωκομματικός διάλογος που ξεκίνησε με τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και συνεχίζεται σήμερα με την συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, εύχομαι και ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι τέλους, με αποκορύφωμα ένα έκτακτο συνέδριο όπου η βάση της ΝΔ θα έχει φωνή, άποψη και ψήφο», πρόσθεσε.
«Είναι παρά πολύ σημαντικό να ακούσουμε τη βάση μας, να αφουγκραστούμε τους ανθρώπους εκείνους που ψήφισαν και στήριξαν τη ΝΔ, έτσι ώστε να μπορέσει η ΝΔ το ταχύτερο δυνατόν να ανασυγκροτηθεί και να εκπληρώσει το θεσμικό της ρόλο», τόνισε επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η παράταξη χρειάζεται σήμερα όλες της τις φωνές, χρειάζεται να ανοίξει σε νέους ανθρώπους, σε νέες γενιές, να ξαναγίνει συνομιλητής των κοινωνικών ομάδων, των ανθρώπων που έχασε και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο όταν δει τον εαυτό της στον καθρέφτη και κάνει σοβαρά την αυτοκριτική της», σημείωσε επίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης