Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σωρεία προβλημάτων σε Ροδόπη και Ξάνθη από τις καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις

Σωρεία προβλημάτων σε Ροδόπη και Ξάνθη από τις καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις
Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια, εγκαταστάσεις,  αγροτικές καλλιέργειες
Τα προβλήματα που δημιούργησαν οι καταιγίδες στα πεδινά και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά σε περιοχές της  Ροδόπης και της Ξάνθης, αντιμετωπίζονται από την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.
Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που ταλαιπωρήθηκαν κινούμενοι με τα οχήματά τους στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, εξαιτίας της χιονόπτωσης στα ορεινά.
Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε από την Πολιτική Προστασία, κοντά στους μεθοριακούς σταθμούς Νυμφαίας Ροδόπης και Αγίου Κωνσταντίνου Ξάνθης, πολλά οχήματα εγκλωβίστηκαν λόγω της πυκνής χιονόπτωσης, αλλά με τη συνδρομή των ελληνοβουλγαρικών αρχών, κατάφεραν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Στο μεταξύ, επιχείρηση στήθηκε για την εκκένωση της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Βαθυρρύακος στη Ροδόπη, ενώ χωρίς ρεύμα έμειναν ορεινές περιοχές των δυο νομών για αρκετές ώρες, όπου και αποκαταστήθηκαν τα προβλήματα με την παρέμβαση συνεργείων της ΔΕΗ.
Πάντως, στη Ροδόπη και την Ξάνθη από την έντονη βροχόπτωση πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια, εγκαταστάσεις, αγροτικές καλλιέργειες, εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Κομοτηνής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης