Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει η Μπακογιάννη: Όποιος δεν αλλάζει, πεθαίνει - Δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ η εσωστρέφεια της ΝΔ

Επιμένει η Μπακογιάννη: Όποιος δεν αλλάζει, πεθαίνει - Δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ η εσωστρέφεια της ΝΔ
«Οι λογικές τύπου 'ενός ανδρός αρχή' είναι ξεπερασμένες» 
«Όποιος δεν αλλάζει, πεθαίνει» επιμένει η Ντόρα Μπακογιάννη, εμμένοντας στη διεξαγωγή συνεδρίου, ώστε να «αλλάξει μέρα στη ΝΔ».
Ειδικότερα, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», η Ντ. Μπακογιάννη τονίζει πως «επιμένω στη διεξαγωγή συνεδρίου, διότι στα δημοκρατικά κόμματα το συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων».
«Το να λέγεται ότι η ύψιστη εσωκομματική διαδικασία θα αποτελέσει απαρχή εσωστρέφειας ως δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ύβρι. Ο εσωκομματικός διάλογος είναι δώρο και οξυγόνο για τη ΝΔ» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως η ίδια δεν τρέφει προσωπικές φιλοδοξίες, τονίζοντας ωστόσο πως νιώθει την ευθύνη που της αναλογεί για την ανόρθωση της ΝΔ.
Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο αλλαγής στην «γαλάζια» ηγεσία, υπογραμμίζει πως «όλοι οι πρωθυπουργοί της παράταξης παραιτούνταν ύστερα από μία ήττα. Αυτό αποτελεί μια ιστορική αλήθεια που κανείς δεν μπορεί να αγνοεί».
«Οι λογικές τύπου 'ενός ανδρός αρχή' είναι ξεπερασμένες» συμπληρώνει, τασσόμενη υπέρ της δημιουργίας τάσεων εντός της ΝΔ.
«Εμείς στη ΝΔ οφείλουμε να αλλάξουμε. Το λίφτινγκ στην πρόσοψη ή η αλλαγή του ονόματος της ΝΔ δεν θα προσφέρει τίποτα. Άλλωστε, δεν μας φταίνε τα σύμβολα και τα ονόματα. Εμείς φταίμε και οι στρατηγικές μας» καταλήγει η Ντ. Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης