Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Να γίνει έκτακτο συνέδριο, να ακουστεί η βάση της ΝΔ - Να μην έχουμε την τύχη του ΠΑΣΟΚ

Μπακογιάννη (ΝΔ): Να γίνει έκτακτο συνέδριο, να ακουστεί η βάση της ΝΔ - Να μην έχουμε την τύχη του ΠΑΣΟΚ
Εάν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως είναι αναγκαίο να οδηγηθεί η ΝΔ σε ένα έκτακτο συνέδριο, με ανοιχτές πόρτες προκειμένου να ακουστεί η βάση της ΝΔ εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μια ημέρα μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ.
«Αν δεν ακούσουμε τη βάση μας, αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, εάν αποφασίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε, όπως πριν, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, θα καταλήξει μία μεγάλη παράταξη να γίνει ένα μικρό κόμμα», ανέφερε σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κα.Μπακογιάννη.
Όπως είπε, έγιναν λάθη, διότι εάν δεν είχαν γίνει, η ΝΔ δεν θα βρισκόταν στην αντιπολίτευση.
«Δεν μπορούμε να έχουμε περιπτώσεις στις οποίες έχουμε εντοπίσει λάθη, έχουμε αδυναμίες και εμείς, προσπαθώντας να δικαιωθούμε, να κάνουμε τα στραβά μάτια», επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ,
«Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι βλέπουν την ανάγκη να υπάρχει ένα συνέδριο στο οποίο να ξανατοποθετηθούμε.
Η ΝΔ πρέπει να βρει το βηματισμό της» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στον υπ. Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, αναφέροντας πως ήταν τεράστια πατάτα του υπουργού να λέει ότι με τη συμφωνία προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια στα ξένα κοινοβούλια.
«Ο κ. Βαρουφάκης υπέγραψε ένα χαρτί.
Μέσα στις χιλιάδες συνεντεύξεις που έχει δώσει, προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα ότι το χαρτί που υπέγραψε, το υπέγραψε, για να ρίξει στάχτη στα μάτια των βουλευτών των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κοινοβουλίων.
Αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο ατόπημα, μία τεράστια πατάτα» τόνισε χαρακτηριστικά η κα.Μπακογιάννη.
Ερωτηθείσα για τη στάση του Κ.Καραμανλή, η βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θέλει να ανακατευτεί στα εσωτερικά της ΝΔ και δια της απουσίας του το επιβεβαίωσε.
Η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε και τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας ότι δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο.
«Η κα. Κωνσταντοπούλου με τις τελευταίες παρεμβάσεις της λειτουργεί ως επαναστατικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λειτουργεί με το ρόλο τον οποίο έχει ως Πρόεδρος της Βουλής», υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης