Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η πρώτη επαφή Τσίπρα - Σαμαρά μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στο γεύμα του Παπούλια

Η πρώτη επαφή Τσίπρα - Σαμαρά μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στο γεύμα του Παπούλια
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Κάρολος Παπούλιας θα παραδώσει την Προεδρία στον Προκόπη Παυλόπουλο έπειτα από θητεία δέκα ετών
Μεγάλη σημειολογική σημασία είχε το γεύμα που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προς τιμήν του νεοεκλεγέντα Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Κάρολος Παπούλιας θα παραδώσει την Προεδρία στον Προκόπη Παυλόπουλο έπειτα από θητεία δέκα ετών.
Στο γεύμα παρακάθισαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ο πρέσβης επί τιμή Πέτρος Μολυβιάτης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρης Ρίζος, καθώς και συνεργάτες των Προέδρων.
Το ενδιαφέρον του σημερινού γεύματος επικεντρώνεται στη συνύπαρξη των κ. κ. Τσίπρα και Σαμαρά, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συνομίλησαν μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου.
Να σημειωθεί εδώ πως μετά την ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού δεν είχε γίνει η καθιερωμένη παράδοση - παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης