Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Στέλνει στη δικαιοσύνη δύο φακέλους για τα εξοπλιστικά

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Στέλνει στη δικαιοσύνη δύο φακέλους για τα εξοπλιστικά
«Θα εξεταστούν όλες οι υποθέσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα»
(upd)«Θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις» για τα εξοπλιστικά, ενώ για τουλάχιστον 2 φακέλους, το υπουργείο είναι ήδη έτοιμο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. 
Σχολίασε, επίσης, πως σε έξι μήνες θα ανοίξει ξανά η πρώτη ΜΟΜΑ, συγκεκριμένα η μηχανική μονάδα στο Λουτράκι, η οποία, σύμφωνα με τον υπουργό, ια εμπλουτιστεί και με νέες δυνατότητες.
Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει αποστείλει επιστολές σε ΗΠΑ και Ρωσία, αλλά και σε εργολάβους, «ζητώντας να μας παραχωρήσουν μηχανήματα».
Στόχος του υπουργείου είναι, επιπλέον, να συγκροτηθεί ένας ενιαίος φορέας ιπτάμενων μέσων όλων των κρατικών υπηρεσιών και με αυτό τον σκοπό το υπουργείο έχει ζητήσει τα ιπτάμενα μέσα από όλα τα υπουργεία.
Ο κ. Καμμένος δεν δίστασε να ασκήσει δριμεία κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας ειδικότερα πως «αντί να βγει η ΝΔ να πει “ποια τουρκικά παράλια”, ως απάντηση στο ΕΛΚ, δεν έβγαλε καν ανακοίνωση».
 
Δεν θέλουμε την έξοδο από το ευρώ 
«Δεν πρόκειται να βγούμε με τη δική μας θέληση από την Ευρωζώνη και να τους χαρίσουμε ότι έχουμε δώσει», διεμήνυσε από το ραδιόφωνο του Alpha ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης πέτυχαν κάτι αξιοσημείωτο, καθώς «είναι η πρώτη φορά που ένα μικρό κράτος, αλλά κράτος ισότιμο βάζει την Γερμανία στο πλάι, με τον κ. Schaeuble να απομονώνεται».
Σχολίασε, ακόμα, πως μέσα στο σύστημα «υπάρχουν κάποιοι που υπηρετούν τη λογική ότι είτε η Ελλάδα θα υποχωρήσει, είτε θα τους ανατρέψουμε», προσθέτοντας πως οι επιθέσεις που δέχεται η συγκυβέρνηση δείχνουν ότι κάποιοι «ήθελαν η κυβέρνηση αυτή να κρατήσει λίγους μήνες».

Πρώτη ενημέρωση: 10:24, Τρίτη 3 Μαρτίου 2015


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης