Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Κεντροδεξιά – Πρόβλημα ιδεολογίας στη ΝΔ

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Κεντροδεξιά – Πρόβλημα ιδεολογίας στη ΝΔ
Να υπάρξει καθαρή εσωκομματική κουβέντα χωρίς προσωπικές στρατηγικές τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως η Ελλάδα χρειάζεται μια υγιή και ισχυρή Κεντροδεξιά, θέση την οποία δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα προσωπικό στόχο, αναφέροντας πως μόνη επιδίωξη της είναι «να ξανασυνέλθει η πράξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό της.
«Η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας που θα πρέπει να λυθεί με καθαρή εσωκομματική κουβέντα και χωρίς να υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.
Ωστόσο, η βουλευτής της ΝΔ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ, αν και δεν διευκρίνισε αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ», υποστήριξε η κα. Μπακογιάννη.
Αναφερόμενη στις δράσεις της κυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την ώρα της αλήθειας και να σταματήσει την αντι-μνημονιακή πολιτική» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης