Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΚΕΔΕ: Καταγγέλλει για εκβιαστική και αντιθεσμική συμπεριφορά τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γ. Καραμέρο

ΚΕΔΕ: Καταγγέλλει για εκβιαστική και αντιθεσμική συμπεριφορά τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γ. Καραμέρο
Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό και την περιφερειάρχη Αττικής
Για εκβιαστική και αντιθεσμική συμπεριφορά εις βάρος αιρετών του α' βαθμού αυτοδιοίκησης καταγγέλλει τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, η ΚΕΔΕ με σχετικό ψήφισμα του διοικητικού συμβουλίου της.
Το ψήφισμα εκδόθηκε μετά τις δημόσιες αναφορές από δημάρχους του Βορείου Τομέα Αττικής, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι τους ασκήθηκαν εκβιαστικές πιέσεις και απειλές από τον αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρο, προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινοπραξία με επικεφαλής εταίρο την περιφέρεια και όχι σε κοινοπραξία δήμων, με σκοπό την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτισμού που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Εν συνεχεία, ο κ. Καραμέρος προχώρησε δημόσια σε απαξιωτικές αναφορές για τους αιρετούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης α’ βαθμού, όπως για παράδειγμα «το πάρτι για τους Δημάρχους τελείωσε», «οι Δήμαρχοι νοιάζονται για την κουτάλα».
Στο πλαίσιο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ καλεί με ψήφισμά του την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου να ανακαλέσει στην τάξη τον αντιπεριφερειάρχη της.
Παράλληλα, συμφώνησε να σταλεί σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό και στην Περιφερειάρχη Αττικής, μέσω της οποίας θα τους ζητηθεί να λάβουν θέση επί του θέματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης