Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Πανούσης (αν. υπ. Προστασίας του Πολίτη): Παλάτι η φυλακή μπροστά στα κέντρα κράτησης

Γ. Πανούσης (αν. υπ. Προστασίας του Πολίτη): Παλάτι η φυλακή μπροστά στα κέντρα κράτησης
«Τα κέντρα κράτησης τελείωσαν», επανέλαβε σήμερα, στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Η φυλακή είναι παλάτι μπροστά σε αυτά που είδα στα κέντρα κράτησης», τόνισε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «τα κέντρα κράτησης τελείωσαν».
Ο κ. Πανούσης επισκέφτηκε το Σάββατο την Αμυγδαλέζα και εμφανίστηκε σοκαρισμένος από όσα αντίκρισε δηλώνοντας συγκεκριμένα πως «ακόμα και ο πιο σκληρός ρατσιστής θα λύγιζε».
Στο ζήτημα αυτό επανήλθε σήμερα, στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης, δηλώνοντας για ακόμα μία φορά πως «τα κέντρα κράτησης τελείωσαν, δεν είναι φυλακές», ενώ τόνισε πως όσοι βρίσκονται σε αυτά «δεν είναι εγκληματίες, απλώς βρίσκονται παράνομα στη χώρα».
Ανέφερε ακόμα πως «ήδη σήμερα φτιάξαμε τα αερόθερμα και τους θερμοσίφωνες, θα στείλουμε και φάρμακα, αλλά και κουβέρτες».
Ο ίδιος ανέφερε πως καλείται να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο ζήτημα, καθώς μόλις 70 παράνομοι μετανάστες επαναπροωθούνται στις χώρες τους, ενώ 700 μπαίνουν από τα νησιά.
Κατά τα άλλα ο κ. Πανούσης τόνισε πως ως υπουργός ούτε ελέγχει, αλλά ούτε χωρίζει τους ανθρώπους σύμφωνα με αυτό που ψηφίζουν, ενώ επαναδιατύπωσε την άποψή του, η οποία είναι «σταθερή», πως μέσα στα γήπεδα δεν θα βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι θα παραμένουν «έξω από το γήπεδο, μακριά και διακριτικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης