Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρύ το κλίμα για τον Σαμαρά - Μιχελάκης (ΝΔ): Απαράδεκτη η αποδοχή του ψηφίσματος του ΕΛΚ

Βαρύ το κλίμα για τον Σαμαρά - Μιχελάκης (ΝΔ): Απαράδεκτη η αποδοχή του ψηφίσματος του ΕΛΚ
Το ψήφισμα του ΕΛΚ στηλίτευε την Ελλάδα και τον Αλέξη Τσίπρα
Βαρύ παραμένει το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς γαλάζια «στελέχη» κατακεραυνώνουν διαρκώς τον Αντ. Σαμαρά, στηλιτεύοντας τα ατοπήματά του.
Τελευταίο κρούσμα συνιστά η ευθεία επίθεση του Γιάννη Μιχελάκη εναντίον του τέως Πρωθυπουργού, με αφορμή το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Απαράδεκτο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χθες. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία!» έγραψε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ας σημειωθεί πως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα υιοθέτησε χθες ψήφισμα, το οποίο καταφερόταν εναντίον της Ελλάδας και του Αλέξη Τσίπρα.

Το ψήφισμα του ΕΛΚ
Αυστηρό μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, καλώντας την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Ειδικότερα, μετά τη σημερινή Σύνοδο του ΕΛΚ, οι κεντροδεξιοί ηγέτες της Ε.Ε. υπογράμμισαν την ετοιμότητα να βρεθεί λύση στις οικονομικές προκλήσεις της Ελλάδας.
Ωστόσο, προειδοποίησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό να «μην θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχε επιτευχθεί υπό την πρωθυπουργία του Αντ. Σαμαρά».
«Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα προηγούμενα χρόνια,. Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο λόγω μονομερούς συμπεριφοράς» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΛΚ.
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης. Η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα. Καλούμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μην αποτελέσει εμπόδιο στην παροχή βοήθειας προς τους Έλληνες πολίτες» καταλήγει το ΕΛΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης