Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυστηρό μήνυμα ΕΛΚ προς Τσίπρα: Η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της - Να μην τεθεί σε κίνδυνο η πρόοδος

Αυστηρό μήνυμα ΕΛΚ προς Τσίπρα: Η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της - Να μην τεθεί σε κίνδυνο η πρόοδος
Σαμαράς: Στόχος να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας
Αυστηρό μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, καλώντας την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Ειδικότερα, μετά τη σημερινή Σύνοδο του ΕΛΚ, οι κεντροδεξιοί ηγέτες της Ε.Ε. υπογράμμισαν την ετοιμότητα να βρεθεί λύση στις οικονομικές προκλήσεις της Ελλάδας.
Ωστόσο, προειδοποίησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό να «μην θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχε επιτευχθεί υπό την πρωθυπουργία του Αντ. Σαμαρά».
«Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα προηγούμενα χρόνια,. Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο λόγω μονομερούς συμπεριφοράς» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΛΚ.
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης. Η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα. Καλούμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μην αποτελέσει εμπόδιο στην παροχή βοήθειας προς τους Έλληνες πολίτες» καταλήγει το ΕΛΚ.

Σαμαράς: Στόχος να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας
Να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας επιδιώκει ο Αντώνης Σαμαράς, όπως χαρακτηριστικά διαμήνυσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ κατέστησε σαφές πως «στόχος μου είναι να διασφαλίσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».
Παράλληλα, στον απόηχο του χθεσινού αδιεξόδου, συμπλήρωσε πως «η αίσθηση αδιεξόδου ασφαλώς δεν βοηθά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης