Τελευταία Νέα
Διεθνή

Saab: Στις 758 εκατ. κορώνες ανήλθαν τα κέρδη του δ’ τριμήνου του 2014 – Στις 7,43 δισ. κορώνες τα έσοδα

Saab: Στις 758 εκατ. κορώνες ανήλθαν τα κέρδη του δ’ τριμήνου του 2014 – Στις 7,43 δισ. κορώνες τα έσοδα
Αύξηση της τάξεως του 42% σημείωσαν τα κέρδη της σουηδικής εταιρείας αμυντικών εξοπλισμών
Στις 758 εκατ. κορώνες βελτιώθηκαν τα κέρδη της σουηδικής εταιρείας Saab, από 534 εκατ. κορώνες την περασμένη χρονιά, ενώ τα έσοδα άγγιξαν τις 7,43 δισ. κορώνες.
Η κλιμάκωση της έντασης σε γεωπολιτικό επίπεδο παγκοσμίως, εισάγει μια νέα εποχή στην διατήρηση και ανάπτυξη των αμυντικών και πολεμικών συστημάτων από τις χώρες.
Τα έσοδα της Saab για το τρέχον έτος υπολογίζεται να ξεπεράσουν το 5%, με την εταιρεία να στοχεύει στην ανάπτυξη των πωλήσεων, στα ευρωπαϊκά κράτη και όχι μόνο.
«Οι αμυντικοί προϋπολογισμοί, οι οποίοι έχουν μειωθεί στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων, αναμένεται να αυξηθούν τα επόμενα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, H. Buskhe.
Η Saab , είναι γνωστή για την κατασκευή του μαχητικού αεροσκάφους Gripen, έχει έδρα την Σουηδία ενώ μέχρι το 1990 αποτελούσε τη μαμά εταιρεία της Saab-κατασκευαστή αυτοκινήτων.
Η τάση των στρατηγικών «παικτών» να επενδύσουν στην ανάπτυξη της άμυνας, όμως, ίσως αποτελεί μια ένδειξη για τα διλήμματα ασφάλειας που επικρατούν παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης