Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Πυρήνες» κατά Ξηρού: Γραφικός και κομπλεξικός - Νόμιζε ότι είναι μετεμψύχωση του Καραϊσκάκη

«Πυρήνες» κατά Ξηρού: Γραφικός και κομπλεξικός - Νόμιζε ότι είναι μετεμψύχωση του Καραϊσκάκη
Οι Πυρήνες αποκαλύπτουν πως θα ανατίναζαν τις φυλακές Κορυδαλλού
Επίθεση στον Χριστόδουλο Ξηρό εξαπολύουν μέσα από τις φυλακές εννέα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με κείμενό τους, υπό τον τίτλο «Δημόσια Αυτοκριτική», που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.
Σε αυτό αναφέρονται και στις δοκιμές που έκαναν για την τοποθέτηση βόμβας 150 κιλών στις φυλακές Κορυδαλλού, δίνουν λεπτομέρειες για το σχέδιο αποδρασής τους και μιλούν για τις σχέσεις τους με τους ποινικούς κρατουμένους.
Ειδικότερα, οι «Πυρήνες» αποκαλούν «γραφικό» και «επίδοξο ηγετίσκο» τον «Μανώλη» της 17Ν, χαρακτηρίζοντάς τον ως «χαφιέ» και «προδότη».
Υποστηρίζουν ότι ο Ξηρός ήταν «παραληρηματικός», «υποδυόταν την μετεμψύχωση του Καραϊσκάκη» και «εμφάνιζε κόμπλεξ εξουσιομανίας».
«Ανίκανος να συντηρήσει ακόμα και τον εαυτό του με την εκδίωξη απ’ τους κύκλους μας, ήταν ζήτημα ωρών να πέσει στα χέρια της αστυνομίας και, με δεδομένη την προδοτική του ιστορία, παραμόνευε ο κίνδυνος να καρφώσει το σχέδιο της απόδρασης που είχαμε οργανώσει και ο ίδιος διαρκώς σαμπόταρε. Δε θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που θα ρουφιάνευε», αναφέρουν οι «Πυρήνες», σημειώνοντας -αναφερόμενοι στο σχέδιο εξόντωσής του που διαρκώς ανέβαλαν- ότι επήλθε «ολική ρήξη μαζί του».
Σχετικά με τις επιθέσεις που δέχθηκε πρόσφατα ο Ξηρός στις Φυλακές Δομοκού, θεωρούν ότι δεν οφείλονται στο γεγονός ότι δημιουργήθηκαν οι φυλακές τύπου Γ΄, καθώς παραβίασε την άδειά του, αλλά στις «εμετικές βρωμιές που τόλμησε να εκστομίσει εναντίον μας μέσα στη φυλακή και για το στίγμα του ρουφιάνου που θα τον συνοδεύει για πάντα».

«Να πώς θα ανατινάζαμε τις φυλακές Κορυδαλλού»

Στο κείμενό τους οι «Πυρήνες της Φωτιάς» περιγράφουν και το σχέδιο που οργάνωναν για να χρησιμοποιήσουν βόμβα 150 κιλών ώστε να γκρεμίσουν τον τοίχο των φυλακών Κορυδαλλού και να αποδράσουν.
Υποστηρίζουν ότι θα τοποθετούσαν τη βόμβα αυτή «σε βαρέλι με κωνική κεφαλή», στα πρότυπα τεχνικής που εφάρμοσαν πρώτοι οι Ιρακινοί και έτσι δεν θα υπήρχαν αθώα θύματα από την επίθεσή τους.
Αποκαλύπτουν ότι «προφανώς προηγήθηκαν δοκιμές μικρότερης κλίμακας, για να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα» σε απομακρυσμένες περιοχές, ώσπου να διαπιστώσουν ότι το ωστικό κύμα εστίαζε εκεί που ήθελαν. «Το σχέδιο της απόδρασης, σε αυτόν τον τομέα αλλά και γενικότερα, ήταν φτιαγμένο ώστε να μην υπάρξει καμία μη προγραμματισμένη απώλεια ζωής ανθρώπου» ισχυρίζονται.
Οι «Πυρήνες» δηλώνουν «περήφανοι για τους φίλους μας που στάθηκαν δίπλα μας. Γιατί πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για την αναρχία, ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που μιλάνε για τον τρόπο με τον οποίο τη ζουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης