Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Η ΝΔ κατάφερε να μείνει αλώβητη - Δεν καλλιεργήσαμε φόβους, είπαμε την αλήθεια

Σαμαράς: Η ΝΔ κατάφερε να μείνει αλώβητη - Δεν καλλιεργήσαμε φόβους, είπαμε την αλήθεια
Αναφερόμενος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για προπαγανδιστικά επιχειρήματα
«Η ΝΔ κατάφερε να μείνει ουσιαστικά αλώβητη» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.
Ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στα κομματικά στελέχη ανέφερε: «δεν καλλιεργήσαμε τους φόβους, επισημάναμε τους κινδύνους και είπαμε την αλήθεια».
Όσος αφορά τις αντιδράσεις για την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιεί προπαγανδιστικά επιχειρήματα.
Μάλιστα τόνισε ότι το βράδυ των εκλογών κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να τον συγχαρεί για τη νίκη του και σημείωσε ότι την επομένη ημέρα το γραφείο του ζήτησε πληροφορίες για τυπική παράδοση.
«Δεν είχα καμία εικόνα για το αν θα πήγαινε ο Τσίπρας στο γραφείο του. Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο» ανέφερε ο κ. Σαμαράς
Παράλληλα ανακοίνωσε την ανασυγκρότηση της παρατάξης της Νέας Δημοκρατίας με τη συγκρότηση άτυπου πολιτικού συμβουλίου και ανασυγκρότηση της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού.
Τέλος ο πρόεδρος της ΝΔ πρότεινε για αντιπρόεδρο της Βουλή τον Νικήτα Κακλαμάνη ενώ ανακοίνωσε ότι νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ θα είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα αναλάβουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης