Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα γραφεία της ΝΔ ο Σαμαράς – Συσκέψεις για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Στα γραφεία της ΝΔ ο Σαμαράς – Συσκέψεις για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
Αποφασισμένος να παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς
Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ βρίσκεται από τις 10 σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να έχει συσκέψεις με συνεργάτες και στελέχη του κόμματος προκειμένου να αποτιμήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Παρά το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα για τη ΝΔ, ο κ.Σαμαράς ήδη από την χθεσινοβραδινή του ομιλία στο Ζάππειο, άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι παρών στην ηγεσία και στην επόμενη ημέρα της ΝΔ.
Ο κ.Σαμαράς αν και αναγνώρισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν ευχάριστο για το κόμμα του, σημείωσε και αφού τόνισε ότι η ΝΔ έχασε σχεδόν 2 ποσοστιαίες μονάδες από τα ποσοστά που είχε στις εκλογές του 2012, ότι το κόμμα παραμένει όρθιο «πάρα τα αυστηρά μέτρα που πήραμε».
«Αντέξαμε, αποτρέψαμε τα χειρότερα, βγάλαμε τη χώρα από την ύφεση και τα ελλείμματα, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και για την έξοδο από την κρίση.
Υποχρεωθήκαμε και πήραμε επώδυνα μέτρα και έγιναν και σφάλματα αλλά αποτρέψαμε τα χειρότερα» τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος διεμήνυσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η ΝΔ παραμένουν όρθιοι προκειμένου στο εξής να παίξουν καθοριστικό ρόλο ως εγγυητές της σταθερότητας, της ασφάλειας και των μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να γίνουν.
Σημειώνεται πως η πληροφορία που διέρρευσε αρχικά περί διενέργειας συνεδρίου, δεν επιβεβαιώνεται, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ο κ.Σαμαράς θα πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κόμματος προς το πρόσωπο του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης