Πολιτική

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Στον τόπο καταγωγής του, στην Πύλο, θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ενώ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, στην Κυψέλη
Τον τόπο καταγωγής τους ή την εκλογική περιφέρεια στην οποία είναι υποψήφιοι, έχουν επιλέξει οι πολιτικοί αρχηγοί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ψηφίσει στα Ιωάννινα και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο καταγωγής του, στην Πύλο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι υποψήφιος στην Άρτα και την Α' Περιφέρεια της Αθήνας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ ο Πάνος Καμμένος επέλεξε το ακριτικό νησί της Νισύρου.
Ο κ. Καμμένος, σημειωτέον, είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και ταυτόχρονα στη Β' Αθηνών.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει στην Καλλιθέα και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε εκλογικό τμήμα της Αθήνας.
Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, θα ψηφίσει στα Χανιά, ενώ ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, στη Νέα Ερυθραία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης