Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαλαρή παραμονή εκλογών - Με δημοσιογράφους και στελέχη θα γευματίσουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων

Χαλαρή παραμονή εκλογών - Με δημοσιογράφους και στελέχη θα γευματίσουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων
Στο Σύνταγμα ο Αν. Σαμαράς, στη Θεσσαλονίκη ο Ευ. Βενιζέλος, στην Αθήνα ο Αλ. Τσίπρας,στην Κάλυμνο ο Π. Καμμένος
Σε χαλαρούς ρυθμούς και με ήπιους τόνους αναμένεται να κυλίσει η σημερινή ημέρα για τους πολιτικούς αρχηγούς, την παραμονή της εκλογικής αναμέτρησης στη χώρα.
Σήμερα στις 12.00, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα προκειμένου να συνομιλήσει με νεολαίους και στελέχη του κόμματος.
Την ίδια ώρα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, για μια χαλαρή κουβέντα στο περιθώριο των εκλογών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντήσει μισή ώρα αργότερα στη Θεσσαλονίκη στελέχη και υποψηφίους της παράταξης
Στην Κάλυμνο θα βρίσκεται σήμερα ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπου θα συνομιλήσει με τους ψαράδες του ακριτικού νησιού.
Στις 11.00 π.μ. θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή ο γ.γ. του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, για μια «χαλαρή κουβέντα» με δημοσιογράφους και στελέχη.
Παράλληλα, το παραδοσιακό τραπέζι στους εκπροσώπους του Τύπου θα παραθέσει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνεπικεφαλής της συμπαράταξης «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά», Φώτης Κουβέλης.
Στη 1.00 μ.μ., ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα γευματίσει στην Αθήνα με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματός του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης