Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αρβανιτόπουλος: Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες τους

Αρβανιτόπουλος: Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες τους
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ανέφικτων προτάσεων και υποσχέσεων
Το μήνυμα ότι «οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν την Κυριακή, την ΝΔ, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι των τελευταίων χρόνων» απέστειλε ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας και υποψήφιος με την ΝΔ στην Α’ περιφέρεια του Πειραιά, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Ειδικότερα ο κ. Αρβανιτόπουλος επισημαίνει στην συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «φτάσαμε ένα βήμα πριν βγούμε από το μνημόνιο, έχουμε ήδη βγει από το τούνελ της ύφεσης, έχοντας πια θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης» ενώ, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι «πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ανέφικτων προτάσεων και υποσχέσεων που δεν είναι τεκμηριωμένες. Και κυρίως δεν μας λένε που θα βρουν τα λεφτά».
Παράλληλα αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφέρει ότι η ΝΔ αν είναι πρώτο κόμμα θα συνεργαστεί με «όσα κόμματα δεν έχουν θέσεις που διακινδυνεύουν τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και κόμματα που είναι προσανατολισμένα στις μεταρρυθμίσεις» [..] «και όχι με κόμματα που έχουν πρόγραμμα, με το οποίο θα μας γυρίσουν στο παρελθόν από το οποίο θέλουμε να ξεφύγουμε», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για αναθεώρηση των συμβάσεων για το λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνει ότι «αν υπάρξει οποιαδήποτε αναθεώρηση των συμβάσεων με την COSCO, θα χαθούν θέσεις εργασίας» και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά μας λέει να διώξουμε τους επενδυτές».
«Εμείς, τονίζει ο κ. Αρβανιτόπουλος «είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση των ξένων επενδύσεων. Το παράδειγμα της COSCO στον Πειραιά, που είναι μια σοβαρή επένδυση και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την διακινδυνεύσουμε».
Τέλος σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των νόμων για την παιδεία, ο κ. Αρβανιτόπουλος, που είναι καθηγητής Πανεπιστήμιου, χαρακτηρίζει τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «καταστροφικές», που, όπως λέει, «έρχονται να διαλύσουν όλες τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού, μεταρρυθμίσεων, αναβάθμισης και ανάταξης του εκπαιδευτικού συστήματος που έγιναν τα τελευταία χρόνια, από το 2004 επί υπουργίας της κας Μ. Γιαννάκου ως σήμερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης