Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bloomberg: Στην τελική ευθεία η μάχη Σαμαρά και Τσίπρα - Πρόβλημα ρευστότητας μετά τον Ιούνιο

Bloomberg: Στην τελική ευθεία η μάχη Σαμαρά και Τσίπρα - Πρόβλημα ρευστότητας μετά τον Ιούνιο
«Η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει επί της επιμήκυνσης του προγράμματος διάσωσης»
«Η εκλογική μάχη μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα εισέρχεται στην τελική ευθεία, με τον ΣΥΡΙΖΑ να διατηρεί ισχυρό προβάδισμα» επισημαίνει το πρακτορείο Bloomberg, μόλις τρεις ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.
Παραθέτοντας τα ευρήματα των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων, το αμερικανικό πρακτορείο σημειώνει πως το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται έως και τις 4,9 ποσοστιαίες μονάδες.
«Η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει επί της επιμήκυνσης του προγράμματος διάσωσης, το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη Φεβρουαρίου» σημειώνει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα κινδυνεύει να ξεμείνει από ρευστό έως τα τέλη Ιουνίου.
Από τη μία πλευρά, ο Αντ. Σαμαράς, εξηγεί το Bloomberg, επιδιώκει να κλείσει το δημοσκοπικό κενό, επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και υποσχόμενος μείωσης φόροων.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξη Τσίπρας εξακολουθεί να δηλώνει αισιόδοξος, σημειώνει το Bloomberg, δεσμευόμενος για την κατάργηση του φόρου ακινήτων, γνωστός και ως ΕΝΦΙΑ. 
Την ίδια στιγμή, συνεχίζει το πρακτορείο, ο Αλέξης Τσίπρας προγραμματίζει για σήμερα, την κεντρική του προεκλογική ομιλίας, στην οποία θα δώσει το παρών και πλήθος Ευρωπαίων πολιτικών, όπως ο Pablo Iglesias, του Podemos.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης