Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Σκουρλέτη σε Σαμαρά: Κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις που σπέρνουν τον τρόμο

Επίθεση Σκουρλέτη σε Σαμαρά: Κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις που σπέρνουν τον τρόμο
Η προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. προκαλεί την οργή των πολιτών, εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Οξεία κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, κυρίως λόγω των τελευταίων προεκλογικών σποτ της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης των ψηφοφόρων.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι, αφού αρνήθηκε τον απευθείας διάλογο, «επέλεξε να κρυφτεί πίσω από ανακοινώσεις του κόμματός του, οι οποίες δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να σπέρνουν τον τρόμο».
Μάλιστα, σημείωσε ότι αν είχε συμβεί κάτι ανάλογο από οποιονδήποτε άλλο πολίτη, θα παρενέβαινε η Εισαγγελία, αναφέροντας ότι «υπάρχει μια νομοθεσία που λέει ότι, για παράδειγμα, δεν μπορείς να διαρρέεις ψευδείς ειδήσεις γύρω από τη σταθερότητα του νομίσματος και του τραπεζικού συστήματος (…) Έχετε δει το τελευταίο σποτ της Ν.Δ.; Αυτό που λέει μήνα-μήνα τι θα συμβεί; Δεν συμβαίνουν σε καμία άλλη ευρωπαϊκή δημοκρατία αυτά», τόνισε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι το 90% της προεκλογικής παρουσίας της Ν.Δ. αναφέρεται στο τι πρόκειται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που όπως εκτίμησε, οργίζει τους πολίτες.
Τέλος, σχολιάζοντας αναφορά του Α. Σαμαρά ότι «ο κ. Τσίπρας είναι το ατύχημα που δεν θα συμβεί στην Ελλάδα», σημείωσε: «Του απαντώ ότι το ατύχημα συνέβη στην Ελλάδα. Ήταν πρωθυπουργός επί δυόμισι χρόνια και υπήρξαν και αίμα και δάκρυα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης