Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Θέλουμε την αυτοδυναμία για να μην βάλουμε νερό στο κρασί μας

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Θέλουμε την αυτοδυναμία για να μην βάλουμε νερό στο κρασί μας
Από το κάδρο που θα φτιαχτεί μετεκλογικά θα κριθεί το πρόσωπο που θα υποδείξουμε για ΠτΔ είπε ο κ.Βούτσης
Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει αυτοδυναμία προκειμένου να μην βάλει νερό στο κρασί του αναφορικά με την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α’Αθηνών, Ν. Βούτσης.
Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Βούτσης ερωτηθείς αν θεωρεί ρεαλιστικό ενδεχόμενο την αυτοδυναμία, είπε: «Ενδεχομένως, με τη βοήθεια όμως πάντοτε αυτού του απαράδεκτου καλπονοθευτικού νόμου.
Όσο μεγάλο ποσοστό και αν πάρουμε, θέλουμε την αυτοδυναμία, για να μην βάλουμε νερό στο κρασί μας, πρέπει να φροντίσουμε, ώστε να μην έχουμε απέναντί μας το υπόλοιπο ποσοστό, που θα είναι μεγαλύτερο.
Γι' αυτό πάντοτε μιλάμε για κύκλους στήριξης, συναίνεσης, ανοχής στην κοινωνία κυρίως, αλλά και στις πολιτικές δυνάμεις».
Όσον αφορά το θέμα του ΠτΔ ο κ.Βούτσης υποστήριξε ότι από «το κάδρο που θα φτιαχτεί μετεκλογικά» θα κριθεί το πρόσωπο που θα υποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Θα εξαρτηθεί από το κάδρο που θα φτιαχτεί μετεκλογικά, από το πολιτικό τοπίο, από τους συσχετισμούς, όχι όμως εις βάρος του βασικού μας προγράμματος.
Το τονίζω», σημειώνει ο κ. Βούτσης.
Αναφορικά με τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το ενδεχόμενο να μην συμπεριλάβει τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, ο κ. Βούτσης τονίζει: «Εδώ θα είμαστε και σήμερα και θα είμαστε και από Δευτέρα εδώ, με ένα νέο πολιτικό συσχετισμό ελπίζω που θα καθιστά απολύτως υποχρεωτική την αλληλέγγυα και ισότιμη στάση απέναντι στην ελληνική περίπτωση μέσα στην ΕΕ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης