Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ρεαλιστικό το πρόγραμμα της ΝΔ - Θα παλέψουμε για λύση στο χρέος

Μπακογιάννη: Ρεαλιστικό το πρόγραμμα της ΝΔ - Θα παλέψουμε για λύση στο χρέος
Κάνουμε λάθη, όμως ξέρουμε που πάμε, ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, η Ντόρα Μπακογιάννη
Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι ρεαλιστικό τόνισε στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης, η Ντόρα Μπακογιάννη, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, αναφέροντας συγκεκριμένα πως «είναι ρεαλιστικό, στα πλαίσια της οικονομίας, να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις μας».
Η κ. Μπακογιάννη παραδέχτηκε πως η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε λάθη, ωστόσο ξέρει πάντα που βαδίζει, σε αντίθεση με το αντίπαλο δέος στις επικείμενες εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, σχολίασε ότι «κάναμε λάθη, αλλά ξέρουμε που πάμε, έχουμε μια πυξίδα», ενώ «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας λέει πως θα κάνει όσα λέει ότι θα κάνει».
«Στη Βουλή πρέπει να μπαίνεις και να ξέρεις τι λες», υποστήριξε στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε «από ένα άρθρο ενός νομοσχεδίου μπορείς να καταστρέψεις ή να βελτιώσεις ζωές».
Συγκεκριμένα, μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την επιμήκυνση του χρέους, την οποία χαρακτήρισε «εφικτή» ακόμα και για πολλά χρόνια, «ίσως με μία περίοδο χάριτος και ένα σταθερό επιτόκιο».
«Μια επιμήκυνση του χρέους και μείωση επιτοκίων θα ήταν εφικτή και θα την παλέψουμε - το να λέμε ότι θα μας χαρίσουν τα χρέη είναι ψέμα», κατέληξε το στέλεχος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης